SEIKO CLUB MAGYARORSZÁG ÓRA REGISZTRÁCIÓ

Kedves Klubtagunk!

Szeretettel köszöntünk a  Seiko Club-ban , amely a Seiko Magyarország kezdeményezése. Az alábbiakban megosztunk Veled pár hasznos információt az óra regisztrációval kapcsolatban.

Az óraregisztráció érvényesítéséhez kérjük, hogy a klubtagsági fiókodban töltsd fel nekünk az órához tartozó jótállási jegy kitöltött oldalának másolatát. (Garanciajegy hiányában kérjük töltsd fel a  vásárlást igazoló számlát. Ha nem tudod beazonosítani az órád referencia számát, kérünk tölts fel egy-egy képet az órád számlapjáról és hátlapjáról). Ez szükséges az óra pontos beazonosításához és az óra regisztrációjának jóváhagyásához.

A Seiko Club-ban teljes jogú státuszt azok a Seiko vagy Grand Seiko órák kaphatnak, amelyek hazai, magyarországi hivatalos kereskedőn keresztül kerültek forgalomba. Ha külföldön vagy nem hivatalos partnerünknél vásároltad az órát, akkor is elfogadjuk a regisztrációt, de ebben az esetben korlátozottan. Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi garancia és minden olyan szolgáltatás, amit a Seiko nemzetközileg biztosít, erre az órára is vonatkozik, de a klubtagsági értéket az adott óra nem emeli, és a Seiko Magyarország plusz szolgáltatásai nem vehetők igénybe az órához kapcsolódóan.

Az egyedi sorszám megadása minden esetben 6 karakter kell, hogy legyen. Kérjük, hogy amennyiben a Te órád sorozatszáma ennél kevesebb (pl. limitált), a sorozatszámod elejét egészítsd ki a kellő darabszámú 0 (nulla) beírásával. (pl.: 333/15000 db = 000333)

Óra regisztráció törlés esetén az óra regisztrációt manuálisan mi tudjuk a rendszerünkben visszaállítani.

A hivatalos magyarországi forgalmazóink listáját megtalálod weboldalunkon: https://seiko.hu/contact.

A regisztrált órák elbírálása egyenként, munkatársunk segítségével történik, nem automatikus, ezért a regisztrációs igény elküldését követően szíves türelmedet kérjük.

Bármilyen kérdés és kérés esetén keress minket a marketing@seiko.hu e-mail címen.