Oldal kiválasztása
Főoldal/Aktualitások/Hír/Így kövesd az eseményeket és a Prospex-Delta Team-et az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon!

Így kövesd az eseményeket és a Prospex-Delta Team-et az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon!

2022. július 13.

54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj

2022. július 14-én csütörtökön reggel 9 órakor 54. alkalommal rajtol el Európa legnagyobb tókerülő versenye: a Kékszalag. Az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon a Seiko Magyarország profi vitorláscsapata, a Prospex-Delta Team is indul, idén egy teljesen saját fejlesztésű, 45 láb hosszú katamaránnal szállnak versenybe a többszáz másik hajóval szemben.

Nézd meg videónkat, és tudj meg még többet a hajóról, kattints ide!

A vitorlás sport szerelmeseinek számos lehetősége van a verseny és a Prospex-Delta Team követésére, ezért eben a cikkben a teljesség igénye nélkül összeszedjük a lehetőségeket.

Személyesen a Balatonon

A hétvégére szuper időt jósolnak, ezért személyesen is érdemes lehet felkeresni a Balatont, és nem csak Balatonfüredet. Bár a rajt és a cél, és a kísérő rendezvények miatt Balatonfüred kiemelt helyszín a verseny életében, más helyszíneket is érdemes lehet felkeresni, ahonnan felejthetetlen panorámát nyújthat a többszáz vitorlás látványa.

A Prospex-Delta Team Facebook oldalán szedte csokorba azokat a helyeket, ahonnan érdemes lehet a versenyt nézni, kattints a képre a megnyitáshoz:

 

Élőben online

Mint minden évben, idén is számos lehetőség van arra, hogy az érdeklődők élőben kövessék az eseményeket. Az M4 Sport a tévében és online is élben közvetít videós tartalommal. A Hamu és Gyémánt magazin csapata pedig a tavalyi évhez hasonlóan idén is tudósítani fogja az eseményt, beszámolnak a verseny a legfontosabb pillanatairól, nemcsak a katamaránokról, hanem a kisebb csapatok teljesítményéről is. Keresd fel oldalukat további információkért, kattints az alábbi képre:

Programok mindenkinek

Ha mégis személyesen keresnéd fel a helyszíneket többedmagaddal, és színesítenétek a programot, akkor érdemes egy pillantást vetni a Prospex-Delta Team Facebook oldalán olvasható bejegyzésre, amelyben összeszedték, milyen programok várnak még a verseny hétvégéjén. A megnyitáshoz kattints az alábbi képre:

Ez még nem minden. A versenyt követően, pénteken 19 órától a Seiko Magyarország idén is vendégül látja a különböző kategóriák győztes csapatainak tagjait és családtagjaikat a Seiko Bajnokok Vacsorája zártkörű fogadáson, amely a balatonfüredi Vitorlás Étteremben kerül megrendezésre. 

Csatlakozz a Prospex-Delta Team Facebook eseményéhez, kövesd a Kékszalag oldalait itt és itt, keresd az online hirdetőtáblát, vagy csatlakozz a hivatalos eseményhez a Facebookon.

Hajrá Prospex!

 

 

 

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában, és segítség kellene a döntéshez? Annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj, összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
+
Összehasonlítás