2022. 06. 02.

Vásárolj Prospex órát, és pólót ajándékozunk mellé!

 

Kattints/koppints ide, és nézd meg Prospex óráinkat!

 

Kövesd a csapatot, és öltözz Prospexbe!

Vásárold meg kedvenc Seiko Prospex karórádat online vagy üzleteinkben a Kékszalag vitorlásverseny kezdetéig, azaz 2022. július 14-ig, és a készlet erejéig megajándékozunk a Prospex-Delta Team 2022-es csapatpólójával.

 

 

 

 

A promócióban résztvevő üzleteink:

Seiko Boutique (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 15/d.)  és E-Boutique

Seiko Magyarország központi bemutatóterem (1134 Budapest, Csángó u. 4/b.)

 

 

 

 

 

Ismerd meg a Prospex-Delta Team-et!

 

A Prospex-Delta Team a Seiko Magyarország 2020-ban alapított profi vitorláscsapata, amely nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy megszerezze a magyarországi vitorlázás legrangosabb elismerését, a Kékszalagot. A csapat 2022-ben egy vadonatúj, saját fejlesztésű hajóval vágott neki a vitorlás szezonnak. A 45 láb hosszú, kéttestű platformra épített versenykatamarán megépítése az ötlettől a vízre helyezésig a csapatnak kevesebb mint 8 hónapba telt!

A szezon már elkezdődött, és a számos akadály ellenére a csapat és a hajó is várakozásokon felül teljesít, már az első verseny alkalmával futamgyőzelmet sikerült szerezni: a Mihálkovics Kupa második napját a Prospex-Delta Team nyerte! A versenyről élő közvetítést is adtunk, amit itt te is újranézhetsz! Kövesd Te is a csapat Facebook, Instagram és YouTube oldalát, csatlakozz a táborunkhoz, és viseld a ruháinkat!

Ehhez nem kell mást tenned, mint vásárolnod egy Prospex órát, és mi megajándékozunk a 2022-es csapatpólónkkal!

 

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK